Ruokapalvelutyöntekijä (8 tehtävää) - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Kylän Kattaus tuottaa ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, ikääntyneiden- ja vammaispalveluihin sekä sairaalaan noin 300 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kolme keskuskeittiötä, kaksi kuumennuskeittiötä ja noin 90 valmistus- ja palvelukeittiötä. Vuonna 2020 valmistui uuden sairaala Novan yhteyteen Kukkumäen ruokapalvelukeskus palvelemaan uutta sairaalaa sekä ikääntyneiden ja vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Jyväskylän kaupunki hakee kuumennus- ja palvelukeittiöihin erimittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin 3.5. - 30.8.2021 väliselle ajalle

KAHDEKSAA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuulvatu ruokapalvelualan perustehtävät, asiakaspalvelu, astiahuolto ja puhtaanapito. Tehtävässä on ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävät sijoittuvat keskustan, Palokan, Vaajakosken, Muuramen ja Korpilahden alueelle.

Odotamme, että olet suorittanut cateringalan perus -tai vastaavan aiemman tutkinnon. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut ja tartut työhön innolla sekä osaat työskennellä itsenäisesti. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävän alkavat 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 10 ja 11 ja valinnat pyritään tekemään viikolla 12.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Tutustu työnantajaan

ruokapalveluesimies Sanna Valkonen, puh. 050 311 8712 ja ruokapalveluesimies Piia Lusma, puh. 050 470 0820 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 7.00-15.00 välisenä aikana.

Kylän Kattaus -liikelaitos
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka