Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä henkilöstöravintola - Kaarea Oy

Haemme ruokapalvelutyöntekijää Kaarean Tyksin henkilöstöravintoloihin Turkuun.

Olet ammattitaitoinen, oma-aloitteinen ja reipas tiimipeluri. Edellytämme alan koulutusta, hygieniapassia sekä mielellään jonkin verran työkokemusta keittiötyöstä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta. Olet kiinnostunut työstäsi ja siihen liittyvistä asioista.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä ja lounas onkin asiakkaillemme monesti päivän kohokohta, jolloin saa hetken hengähtää ja nauttia maittavan aterian. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja herkullisia aterioita. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Me Kaareassa palvelemme ja työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä. Pääset mukaan työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä viihtyisässä työympäristössä mukavien työystävien parissa. Työpaikka on savuton.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa! Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat