Ruokapalvelutyöntekijä - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Kylän Kattaus -liikelaitos tuottaa ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan noin 350 keittiöalan ammattilaisen voimin. Kylän Kattauksella on kuusi keskuskeittiötä ja 88 valmistus- ja palvelukeittiötä. Vuonna 2020 valmistuu rakenteilla olevan uuden sairaalan yhteyteen tuotantokeittiö palvelemaan uutta sairaalaa ja vanhus-vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella. Kylän Kattaukselle on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen Piippurannan ryhmäkodin keittiöön

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävään kuuluu ruokapalvelualan perustehtävät, asiakaspalvelu, astianhuolto ja puhtaanapito keittiössä. Tehtävässä on ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 30 h/vko.

Kelpoisuusehtona on cateringalan perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Eduksi katsotaan hygieniapassi. Lisäksi hakijan tulee olla asiakaspalveluhenkinen, reipas ja työhön innolla tarttuva sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään ja valinta pyritään tekemään viikolla 50 - 51.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Tutustu työnantajaan

Ruokapalveluesimies Piia Lusma, puh. 014 266 8402 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Kylän Kattaus-liikelaitos
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!