Ruokapalvelutyöntekijä kahvila- ja ravintolatyöhön - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Me Kylän Kattauksessa tuotamme ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan noin 300 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kolme keskuskeittiötä, kaksi kuumennuskeittiötä ja noin 90 valmistus- ja palvelukeittiötä Vuonna 2021 sairaala Novaan valmistui ravintola ja kahvila. Ravintola Poukama ja Kahvila Solina palvelevat sairaalassa työskentelevää henkilökuntaa sekä sairaalassa käyviä muita asiakkaita kuten potilaiden läheisiä. Ravintolassa on keittiö, jossa tehdään ravintolassa tarjottavat ateriat. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Haemme ravintola Poukamaan ja kahvila Solinaan

KAHTA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 16.8.2021-4.6.2022 sekä 16.8.2021-28.2.2023.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin ravintolassa ja kahvilassa kuuluu ruokapalvelualan perustehtävät, asiakaspalvelu-, ja kassatehtävät sekä astiahuolto ja puhtaanapito. Työpaikkana on Sairaala Novan ravintola Poukama ja kahvila Solina, mutta tarvittaessa on myös sijaistamista muissa Kylän Kattauksen toimipisteissä. Tehtävässä on ilta- ja viikonlopputyötä. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia.

Odotamme, että olet suorittanut catering-alan perustutkinnon tai vastaavan aiemman tutkinnon. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut ja tartut työhön innolla sekä osaat työskennellä itsenäisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Haastattelut pidetään elokuun alussa.

Tutustu nettisivuihimme osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.
Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalveluesimies Pirkko Pynnönen (puh 0503118707, pirkko.pynnonen@jyvaskyla.fi) 2.7 asti ja palveluvastaava Anu Sulola (puh 0503118776, anu.sulola@jyvaskyla.fi) 30.7 asti

Lisätietoja

Kylän Kattaus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat