Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä Kukkumäkeen - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!
Kylän Kattauksessa tuotetaan ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vammais- ja ikääntyneiden palveluihin, ravintola- ja kahvilapalveluihin sekä sairaaloihin noin 300 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kolme keskuskeittiötä, kaksi kuumennuskeittiötä ja noin 90 palvelukeittiötä. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Haemme nyt Kukkumäen ruokapalvelukeskukseen

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kukkumäen ruokapalvelukeskus on yksikkö, josta tuotetaan ruokaa n. 30 toimituspisteeseen, kuten Sairaala Novaan, kaupunginsairaaloihin ja kaupungin omiin ikääntyneiden- ja vammaispalvelun yksiköihin sekä yksityisille asiakkaille. Lounaat ja päivälliset toimitetaan palvelukeittiöihin tai toimituspisteisiin ja aterioita toimitetaan asiakkaille myös keskitettynä jakeluna annosteltuna tarjottimelle kylmänä ja kuumennus tapahtuu vastaanottavassa yksikössä tai kuumennuskeittiössä. Toimitamme myös elintarvikkeita asiakkaillemme. Ruokapalvelukeskuksessa tehdään työtä, päivittäin klo 6-20:30 välillä. Viikkotyöaika on 38 tuntia ja 15 minuuttia.

Työtehtäviin kuuluu ruokapalvelualan perustehtäviä, kuten salaattien valmistusta ja täytettyjen leipien valmistusta, elintarvikkeiden keräilyä ja pakkaamista, keskitettyä jakelua, astiahuolto, puhtaanapito, omavalvonta, tavaran vastaanotto ja varastointitehtävät.

Odotamme, että sinulta löytyy takataskustasi jo catering-alan perustutkinto tai vastaava muu alan tutkinto sekä hygieniapassi. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä monipuolisesta keittiötyöskentelystä. Olet reipas ja tartut työhön innolla sekä omaat kehittävän työotteen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi etkä säikähdä muuttuvia tilanteita. Katsomme eduksesi erityisruokavalioiden tuntemuksen.
Kukkumäen ruokapalvelukeskuksessa sinua odottavat uudet ja toimivat tilat sekä noin 80 ammattilaisemme tiimi. Meillä pääset tekemään vastuullista ja merkittävää työtä, sillä ravitsevalla ja monipuolisella ruualla on suuri vaikutus asiakkaidemme arkeen. Keittiössämme valmistuukin päivittäin lähes 4000 annosta. Vaihtelevien työtehtäviemme ansiosta tarjoamme myös erilaisia urapolkuja ja joustoja elämän eri vaiheisiin.

Haastattelut tehtävään pidetään viikoilla 29 ja valintapäätös pyritään tekemään viikolla 30.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 1959,35 €.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu nettisivuihimme osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalveluesimiehet Marjaana Glad p. 0503118536 ja Katja Varsell 050 327 1881, sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Kylän Kattaus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat