Ruokapalvelutyöntekijä, Lohja tai Nummela

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:45

Haemme kahta ruokapalvelutyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialueen kahteen kohteeseen.

Toinen toimi sijaitsee Lohjalla, ikääntyneiden palveluasumisen yksikön jakelukeittiössä. Toinen toimi sijaitsee Vihdissä Nummelan terveysaseman jakelukeittiössä. Keittiöiden toiminnasta vastaa 30.8.2024 alkaen Vireko Oy, joka toimii jatkossa ateriapalveluhenkilöstön työnantajana.

Ruokapalvelutyötekijän työtehtäviin kuuluvat ruokapalvelualan perustehtävät salaattien- ja tuoreannosten valmistus, aamu- ja välipalojen valmistus, aterioiden kuumennus, asiakaspalvelu, astiahuolto, omavalvontatehtävät sekä keittiön puhtaanapitotehtävät.

Työaika on kaksivuoro työtä, sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle klo 6.30-18.00 välillä. Viikkotyöaika 38,25 h. Päivittäinen työaika sisältää ruokatauon työn ohessa.
Noudatamme HYVTES.

Arvostamme myös aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja työkokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä. Olet reipas ja tartut työhön innolla sekä sinulta löytyy taitoa myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi etkä säikähdä muuttuvia ja kiireisiäkään tilanteita.

Meillä pääset tekemään vastuullista ja merkittävää työtä, sillä ravitsevalla ja monipuolisella ruualla on suuri vaikutus asiakkaidemme arkeen.

Onnistuaksesi työssä hyvin, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

Työsuhde alkaa 30.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan sijainti:

Kuntoutuskoti Mäntylä, Mäntynummenkuja 11, Lohja
TAI Nummelan terveysasema, Nummenselkä 2, Vihti

Tehtävään soveltuva koulutus:
Catering-alan peruskoulutus tai työkokemus vastaavista työtehtävistä

Tehtävässä edellytetään hygieniapassi


Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme työterveyshuollon lisäksi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa

Nummelan terveysasema / Anne Vickström 8.-12.7 kello 12.00-15.00 044 7674968

Kuntoutuskoti Mäntylä / Jaana Nordström 29.7.-2.8 kello 12.00-15.00 044 3743283

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan