Ruokapalvelutyöntekijä Ravintokeskukselle Liperiin - Liperin kunta

Haemme ruokapalvelualan ammattilaisia eri pituisiin sijaisuuksiin. Tehtävän sijoistuspaikka on ensisijaisesti Liperin kirkonkylän Ravintokeskus.

Hakijalta edellytämme ruokapalvelun perustutkintoa, kokemusta valmistuskeittiön erilaisista työtehtävistä, mielellään ruoanvalmistusosaamista, erityisruokavalioiden tuntemista sekä riittävää suomenkielen taitoa. Henkilöauton ajokortti katsotaan myös eduksi, sillä työvuorossa voi joutua ateriakuljetustehtäviin. Huomioitahan, että työ on kaksivuorotyötä klo 7-18.00, ja työtä on myös arkipyhinä ja viikonloppuisin.

Haastattelemme työnhakijoita sijaisuuksiin jo rekrytointivaiheessa. Voit esittää toiveesi työsuhteesi pituudesta ja alkamisajasta hakemuksessa tai viimeistään haastattelussa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö
Maarit Määttä
puh. 050 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Elinympäristöpalvelut

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Sinulle suositellut työpaikat