Skip to main content
test
Ruokapalvelutyöntekijä, vakituinen, osa-aikainen - Kokkolan kaupunki

Tarvitsemme Puhtaus- ja ruokapalveluun osaavan, aktiivisen ja joustavan asenteen omaavan henkilön vakituiseen osa-aikaiseen
ruokapalvelutyöntekijän tehtävään. Ensisijainen työkohde on Kokkolan suomalaisen lukion keittiöllä. Työ on tiimityötä. Työsuhde alkaa 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 35h/ vko eli 91,5% koko työajasta. Koeaika 6kk. Peruspalkka (100%) maksetaan KVTES:n mukaan1863,46€.

Keittiöllä valmistetaan ruokaa oman talon lisäksi myös muille kouluille ja päiväkodeille.
Tehtäviin kuuluvat salaatin, aterialisäkkeiden ja välipalojen valmistaminen ja pakkaaminnen sekä esillelaitto. Lounastarjoilu ja astiahuolto ovat osana päivän työtehtäviä, työnkierron mukaan. Tarvittaessa tehtäviin kuuluu myös kokin avustaminen.

Työntekijän on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon työhöntulotodistus ja huumetesti 31.10.2022 mennessä.
Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus sekä hygieniapassi. Kokemus suurtalousalalta ja moniosaaminen sekä tietotekniikan perusosaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on mahdollisuus työnantajan järjestämiin täydennyskoulutuksiin ja oppisopimuskoulutukseen.

Tarjoamme sinulle palkan lisäksi tukea liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa käytössä olevalla ePassilla. Lisäksi tarjoamme monipuolisen työterveyshuollon. Katseemme on tiukasti tulevaisuudessa ja kehitämme työtämme niin, että se on osallistavaa ja mielekästä työntekijälle. Työyhteisömme on helposti lähestyttävä, innostava ja kaikkia huomioiva työpaikka.

Valintaperusteena muodollinen pätevyys, työkokemus ja soveltuvuus kyseiseen työtehtävään sekä mahdolliset haastattelut.
Työnantajan pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.

KIINNOSTUITKO?
Lähetä hakemuksesi 12.6.2022 klo 22:00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Maija Vasalampi, puh: 0447809248 maija.vasalampi@kokkola.fi
Tee haku ainoastaan kuntarekryn kautta:
www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia.

Kokkolan kaupungin Puhtaus-ja ruokapalvelut on kaupunkiympäristön alainen tulosyksikkö. Puhtauspalvelut tuottavat, ostavat ja kehittävät asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä siivous- ja oheispalveluita kaupungin virastoille ja laitoksille. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuetaan monilla eri tavoilla koko työuran ajan. www.kokkola.fi


Osoite: Torikatu 43, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat