Ruokapalvelutyöntekijä (viisi tehtävää) - Jyväskylän kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijä (viisi tehtävää) - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus -liikelaitos tuottaa ruokapalveluita Jyväskylän päiväkoteihin, kouluihin, keskussairaalaan, terveyskeskussairaaloihin sekä vanhus- ja vammaispalveluihin. Kylän Kattauksessa työskentelee noin 300 ammattilaista 88 keittiössä. Vuonna 2020 valmistuu rakenteilla olevan uuden sairaalan yhteyteen tuotantokeittiö palvelemaan uutta sairaalaa ja vanhus-vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella.

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen lyhytaikaishoito Akseli ja Elina kodin keittiöön (yksi tehtävä) ja määräaikaisiin työsuhteisiin Keski-Suomen keskussairaalan osastoruokailuun ajoille 1.11.2019-30.8.2020 (yksi tehtävä), 1.11.2019-31.12.2020 (yksi tehtävä) ja 1.11.2019-30.10.2020 (kaksi tehtävää)

RUOKAPALVELUTYÖTEKIJÄÄ

Lyhytaikaishoito Akseli ja Elina kodin keittiössä työtehtäviin kuuluu keittiön perustehtäviä ja asiakaspalvelua. Tehtävän hoitamisessa on eduksi työkokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä. Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai vastaava koulutus ja hygieniapassi.

Keski-Suomen keskussairaalan osastoruokailussa työtehtäviin kuuluvat ruokapalvelualan perustehtävät, asiakaspalvelu, astianhuolto ja puhtaanapito sairaalan eri osastoilla. Odotamme, että olet suorittanut laitoshuoltajan tai cateringalan perustutkinnon / vastaavan aiemman tutkinnon. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja tartut työhön innolla sekä osaat työskennellä itsenäisesti. Eduksi luetaan erityisruokavalio tuntemus.

Kaikissa tehtävissä on ilta ja viikonlopputyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikolla 43 ja valintapäätös pyritään tekemään viikolla 43 tai 44.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus

Tutustu työnantajaan

Lyhytaikaishoito Akseli ja Elina kodin tehtävän osalta ruokapalveluesimies Piia Lusma, puh 014 266 8402 ja Keski-Suomen keskussairaalan osastoruokailun tehtävän osalta ruokapalveluesimies Sanna Valkonen, puh. 014 266 8278 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kylän Kattaus -liikelaitos
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!