Ruokapalvelutyöntekijä, Yli-Maarian koulu - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Etsimme kahta ruokapalvelutyöntekijää vahvistamaan Arkean ruokapalveluita Yli-Maarian koulun keittiöön kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.15. Toinen tehtävistä on määräaikainen sijaisuus ja sijoittuu ajalle 10.8.2020-28.5.2021. Toinen tehtävä on vakituinen ja työtä tehdään Yli-Maarian keittiössä klo 7-10, jonka jälkeen siirrytään loppupäiväksi Paattisten koululle. Ruokapalvelutyöntekijän työ sisältää esimerkiksi ruuan pakkausta, salaatin ja välipalojen valmistusta, astiahuoltoa sekä salityöskentelyä.

Etsimme reipasta, itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää.
Haemme erityisesti sinua, joka omaat asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi työskentely suurtaloudessa katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen! Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää pikaisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Päivi Anttila sähköpostitse paivi.anttila@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: Kukkamaariankatu 44, 20400 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.