Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet - Tornion kaupunki

Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä ja suurtalouskokkeja Tornion kaupungin ruokapalveluihin määräaikaisiin, lyhytkestoisiin (1-3 päivää) sekä tilapäisiin työsuhteisiin (tarvittaessa töihin kutsuttava). Sijoituspaikkana Tornion kaupungin koulujen ja päiväkotien keittiöt. Työ on päivätyötä.

Etsimme ammattitaitoista henkilökuntaa, joilla on hygieniapassi ja Ravintola- ja catering-alan tai suurtalouskokin koulutus. Työpisteet vaihtelevat tarpeen mukaan ja edellytämme joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin työtehtäviin. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Joihinkin toimipisteisiin edellytetään oman auton käyttöä.

Lisätietoja tehtävistä antaa ruokapalveluohjaaja Piia Niska p. 040 679 5509.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla www.tornio.fi., Tornion kaupungin avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa ruokapalveluohjaaja Piia Niska p. 040 679 5509.

Tornion kaupunki, tilapalvelut
Osoite: Urheilukatu 4, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.