test
Ruokapalvelutyöntekijän sijaisuus valmistuskeittiö - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin Tila-ja ravintopalveluissa on haettavana ruokapalvelutyöntekijän sijaisuus koulun valmistuskeittiöllä ajalla 16.12.2021 - 31.8.2022.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu välipalan, salaattien ja lisukkeiden valmistusta, lähtevän ruuan pakkausta, ruokasalissa työskentelyä, astiahuoltoa, puhtaanapitoon liittyvät työt sekä muut esimiehen antamat tehtävät. Työaika on 38t 15min/ viikko sisältäen pääsääntöisesti aamuvuoroa arkipäivisin.

Itsenäinen työote on välttämätön.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillisen oppilaitoksen tutkinto tai muu vastaava koulutus. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Tila- ja ravintopalvelut/ Heidi Paju, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ruokapalveluesimies
Susanna Tuittu
p. 050 373 2676
susanna.tuittu@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Minna Lampinen
p. 050 314 6197
minna.lampinen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat