Ruokapalvelutyöntekijät ja suurtalouskokit - Tornion kaupunki

Tornion kaupunki etsii tilapalvelujen ruokapalveluihin ruokapalvelutyöntekijöitä ja suurtalouskokkeja.

Koulujen ja päiväkotien valmistus- ja jakelukeittiöissä on avoinna viisi ruokapalvelutyöntekijän ja kaksi suurtalouskokin toimea.

Ruokapalvelutyötyöntekijöiden kelpoisuusvaatimuksena on ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai vastaava koulutus. Suurtalouskokkien pätevyysvaatimuksena on ravintola- ja catering-alan perustutkinto sekä dieettikokin erikoisammattitutkinto. Lisäksi hakijoilta vaaditaan kokemusta keittiötyötehtävistä vähintään yksi vuosi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Sähköinen hakemus täytetään osoitteessa www.tornio.fi/Avoimet työpaikat 6.4.2020 klo 15:00 mennessä.
Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.


Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa ruokapalveluohjaaja Piia Niska p. 040 679 5509, piia.niska@tornio.fi

Tornion kaupunki, tilapalvelut
Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.