Ruokapalvelutyöntekijöitä koulukeittiöihin, 2 hlö - Keravan kaupunki

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. salaatin valmistusta, ruoan esivalmistelua ja kokin apulaisena toimimista, ruoan jakamista, elintarvikekuormien purkamista, astiahuoltoa sekä omavalvontaan ja puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta mm. vähintään kaksivuotista keittiöalan ammattikoulutusta, mielellään kokin koulutusta, työkokemusta suurkeittiöalalta, erityisruokavalioiden tuntemista, hygieniapassia, hyvää suomen kielen taitoa, Office-ohjelmien käyttökokemusta.

Työ alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen määräaikainen työsuhde.
Vakituisessa toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja määräaikaisessa tehtävässä 2,5 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus soveltuvuudestaan työskentelemään elintarvikehuoneistossa. Ko. todistus haetaan kotikunnan terveydenhuollosta.

Toivomme, että jätät hakemuksesi sähköisesti rekrytointijärjestelmän kautta (www.kuntarekry.fi )
Koulu- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Tutustu työnantajaan

Marja-Leena Hellgren 040 3182477, marja-leena.hellgren@kerava.fi

Keravan kaupunki, Kaupunkitekniikka
Osoite: PL 123, 04201 Kerava

Kaupungin ruokapalveluista vastaa Keravan ateriapalvelut, joka on perustettu vuonna 1995. Siihen kuuluvat koulujen, päiväkotien ja terveyskeskuksen keittiöt. Yksikköä johtaa ruokapalvelupäällikkö. Keittiöt valmistavat n.7000 ateriaa päivässä. Keittiöhenkilökunta tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ja laadukkaita ateriapalveluja.