Ruokapalvelutyöntekijöitä lyhyisiin sijaisuuksiin - Polvijärven kunta

Polvijärven kunnan ruokapalveluihin haetaan ruokapalvelutyöntekijöitä lyhyisiin sijaisuuksiin.

Työntekijä kutsutaan töihin tarvittaessa. Sijaisuuksien ajankohta voi vaihdella. Ruokapalveluissamme voi olla mahdollisuuksien mukaan tarjolla myös pidempiaikaisia sijaisuuksia.

Sijaisena työskentelet Polvijärven ruokapalveluiden eri yksiköissä, kuten keskuskeittiöllä, koululla ja päiväkodissa. Osallistut keittiön päivittäiseen toimintaan, puhtaanapitoon ja asiakaspalveluun.

Edellytämme, että sinulla on työhön sopiva koulutus ja/tai olet jo työskennelyt alalla. Lisäksi toivomme, että olet reipas, luotettava ja hyvä tiimipelaaja. Sinulla tulee olla voimassaoleva hygieniapassi.

Jos sijaisuudet ruokapalveluissamme kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva ihminen täydentämään keittiön porukkaamme! Käsittelemme tulleita työhakemuksia niin pian kuin mahdollista.

Lisätietoja

http://www.polvijarvi.fi
https://www.polvijarvi.fi/ruokapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalveluiden esimies Saara Pirhonen (yhteydenotot ensisijaisesti arkisin klo 14-15):
Puh. 040 104 6115
saara.pirhonen@polvijarvi.fi

Lisätietoja

Ruokapalvelut

Polvijärvi on 4200 asukkaan kokoinen ja näköinen kunta Pohjois-Karjalassa. Meidät löytää kahden vesistön, Viinijärven ja Höytiäisen välistä, ja luonnonrauhaa, turvallisuutta ja elintilaa meillä on vaikka muille jakaa.

Meitä on täällä Polvijärvellä kuitenkin yllättävän paljon. Jos lasketaan yhteen vakituiset asukkaamme, kesäasukkaat ja Polvijärvellä töissä käyvät, on meitä kaikkiaan noin 5000 ihmistä. Olemme varmoja, että tämän 5000 ihmisen joukosta kumpuavat parhaat ideat, visiot ja käytännön kehittämistarpeet. Niiden avulla teemme Polvijärvestä sellaisen paikan olla ja elää, kuin se meille parhaiten sopii.

Kuinka tämän siis teemme? Siitä voi lukea lisää osoitteessa https://www.polvijarvi.fi/yhdessa


Osoite: Polvijärventie 20, 83700 Polvijärvi
Polvijärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat