Ruokapalveluvastaava - Sotkamon kunta

Ruokapalveluvastaava - Sotkamon kunta

Sotkamon tekninen toimi hakee ruokapalveluvastaavaa ateriapalveluihin.

Ateriapalvelujen perustehtävänä on tuottaa asiakkaille palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia.

Ruokapalveluvastaava vastaa ruokapalveluiden toteutumisesta, tarviketilausten teosta, ruoanvalmistuksesta, ruoan jakelusta, tarjoilusta.

Toivomme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä Jamix-ohjelman tuntemusta.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla kokin, caterine- tai suurtalousalan, tai muu alan ammatillinen tutkinto sekä hygieniapassi. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi työkokemus vastaavissa tehtävissä.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikana on keskimääräinen yleistyöaika. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/Ateriapalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 25.1.2019 klo 23.00.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Ateria- ja siivouspalvelupäällikkö, p. 044 750 2241

Sotkamon kunta, Ateriapalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Tutustu työnantajaan