Ruokapalveluvastaava - Kiteen kaupunki

Ruokapalveluvastaava - Kiteen kaupunki

Kiteen kaupungin siivous-ja ruokapalvelut tuottavat kaupungin ja muiden asiakkaiden tarvitsemia ateriapalveluita erityisruokavaliot huomioiden, hoitaa ateriakuljetukset sekä tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita tehokkaasti ja taloudellisesti.

Keittiöissämme ruuanvalmistus menetelmiä ovat Cook and Service ja Cook and Chill. Keittiö toimii seitsemänä päivänä viikossa ja arkisin kahdessa vuorossa. Valmistamme ateriapalveluita varhaiskasvatuksen, koulujen sekä ikäihmisten palvelujen asiakkaille. Asiakkaita ovat myös kaupungin henkilökunta ja vieraat.

Haemme nyt joukkoomme vakinaiseen toimeen

RUOKAPALVELUVASTAAVAA
Ruokapalveluvastaavan tehtävänä on ateriapalveluiden tuottaminen sekä niiden kuljettaminen eri palveluyksiköihin ja kaikki muut keittiötoimintaan liittyvät tehtävät. Ruokapalveluvastaava vastaa itsenäisesti jakelukeittiön toiminnasta tai ruuan valmistuksesta. Ruokapalveluiden toimet ovat tehtäväalueen yhteisiä ja toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Kiteen tuotantokeittiö Kipakka.
Etsimällämme henkilöllä tulee olla catering-alan perustutkinto (kokki) tai keittäjä/laitoskeittäjä koulutus ja työkokemusta suurkeittiötyöstä. Palveluhalukkuuden ja vuorovaikutustaitojen lisäksi arvostamme kykyä ryhmätyöhön. Tehtävässä korostuvat kyky itsenäiseen työskentelyyn ja osaaminen muuttuvissa tilanteissa.
Sinulla on osaamista Cook and Chill -valmistuksesta ja Aromi-tuotanto-ohjausjärjestelmästä (reseptiikka ja tilaustoiminnot). Tehtävän hoitaminen edellyttää tietotekniikan perustaitoja, hygieniapassia ja ajokorttia.
Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mukavan työilmapiirin työtovereineen.

Toimen työaika on 38,75 h/vko ja työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika. Palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti. Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja voimassa oleva salmonella todistus. Työ alkaa 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.kitee.fi/tyopaikat

5.7. saakka siivous-ja ruokapalvelupäällikkö Jaana Kuittinen, puhelin 040 105 1214, jaana.kuittinen@kitee.fi ja 22.7.2019 alkaen vastaava esimies Tuija Hurskainen, puhelin 040 105 2010, tuija.hurskainen@kitee.fi

Kiteen kaupunki, tekninen keskus
Osoite: Kitee

Kiteen kaupungilla Pohjois-Karjalassa on vahvat juuret, vaikuttava historia ja kiehtovia tarinoita. Sopivan kokoinen Kitee tarjoaa mahdollisuuksia vireään ja vauhdikkaaseen vapaa-ajan viettoon. Arki sujuu sillä palvelut ovat laadukkaita ja lähellä.
Kiteen kaupungin organisaatiossa työskentelee noin 350 teknisen toimen, sivistys- ja vapaa-aikatoimen sekä hallinnon ammattilaista.
Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan