Ruokapalveluvastaava - Sotkamon kunta

Sotkamon tekninen toimi hakee ruokapalveluvastaavaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ateria- ja siivouspalveluihin.
Ateria- ja siivouspalvelujen perustehtävänä on tuottaa palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia.
Ruokapalveluvastaava vastaa ruokapalveluiden toteutumisesta, tarviketilausten teosta, ruoanvalmistuksesta, ruoan jakelusta, tarjoilusta palvelukeittiössä.

Toivomme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä Jamix-ohjelman tuntemusta.
Etsimällämme henkilöllä tulee olla cateringalanperustutkinto tai laitos- tai toimitilahuoltajantutkinto sekä hygieniapassi. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on työkokemus vastaavissa tehtävissä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikana on keskimääräinen yleistyöaika. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/Ateriapalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 22.1.2020 klo 16:00
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja Airi Hyvönen, p. 044 750 2241
Keittiöpäällikkö Jaana Heikura-Huotari, p 044 750 2525

Sotkamon kunta, Tekninen toimiala/Ateria- ja puhtaanapitopalvelut
Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamon kunta on savuton työpaikka

Kunnanvirasto Markkinatie1 88600 Sotkamo (08) 6155 811 kirjaamo@sotkamo.fi Aukioloajat: Ma-To klo 8.00–16.00 Pe klo 8.00–15.00 Arkipyhien aatot ja juhannus- ja jouluaattoa edeltävät päivät 8.00–15.00