Ruokapalveluvastaava - Pirkkalan kunta

Etsimme oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustetulle ruokapalveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ sijoittuu ruoka-ja puhtauspalveluihin ja työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on Pereen päiväkodilla.
Vastaat Pereen päiväkodin ruokapalveluiden käytännön toiminnoista palveluesimiehen ohjeiden mukaisesti ja omavalvonnan toteutumisesta kyseisessä kohteessa.
Tehtäviisi kuuluvat erityisruokavalioiden, aamupalan- ja välipalan valmistus ja lounasruoan kuumentaminen sekä päivällisruoan kuumentaminen / valmistus ja mahdollisten energialisäkkeiden ja kasvisten kypsentäminen. Valmistelut viikonlopun vuorohoitoruokien osalta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös astiahuolto ja ruokasalityöskentely ruokailuajankohtina sekä elintarvikkeiden ja ruoan tilaaminen tuotannonohjausjärjestelmää käyttäen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja ammattialan lainsäädännön sopimusten, suositusten ja toimintaohjeiden hallintaa. Työn hoitaminen edellyttää myös koneiden ja erilaisten välineiden sekä laitteiden hallintaa. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää hyviä IT-taitoja ja työnantajan tarjoamien muiden järjestelmien hyvää hallintaa. Lisäksi tehtävästä suoriutuminen edellyttää oman ammattitaidon jatkuvaa ylläpitämistä ja kehittämistä sekä tiedon jakamista organisaatiossa toisille. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia

Arvostamme kykyä tehdä nopeita itsenäisiä ratkaisuja ja päätöksiä omien valtuuksien puitteissa sekä organisoida että reagoida kustannuspaikan kohteissa tapahtuviin muutoksiin. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja osaamista.

Odotamme ammattitaitoista työhön sitoutunutta henkilöä, jolle asiakaspalvelu on ykkösjuttu. Asiakaskuntana on alle kouluikäiset lapset, joten heidän huomioimisensa on tärkeää.
Lisäksi odotamme kehitysmyönteistä muutoksille avointa henkilöä, joka ei pelkää työskentelyä paineen alla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ruokapalvelualan tutkinto. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES mukaan.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Anu Mäenpää, puhelin: 050 345 7725 ja palvelusuunnittelija Päivi Virolainen, puhelin: 050 529 2118, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.