Skip to main content
test
Ruokapalveluvastaava - Sotkamon kunta

Sotkamon tekninen toimi hakee ruokapalveluvastaava vakinaiseen työsuhteeseen ateriapalveluihin.

Ateria- ja siivouspalvelujen perustehtävänä on tuottaa asiakkaille palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia.

Ruokapalveluvastaava vastaa ruokapalveluiden toteutumisesta, tarviketilauksista, ruoanvalmistuksesta, ruoan jakelusta, tarjoilusta sekä tilojen siivouksesta.

Toivomme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä Jamix-ohjelman tuntemusta.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla cateringalanperustutkinto tai laitos- tai toimitilahuoltajantutkinto sekä hygieniapassi. Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on työkokemus vastaavissa tehtävissä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikana on yleistyöaika. Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/Ateriapalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 31.1.2023 klo 12:00

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja, p. 044 750 2241
Keittiöpäällikkö, p 044 750 2525

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Tekniset palvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat