Skip to main content
test

Haluatko olla osa menestyksekästä organisaatiota, joka on tunnettu kasvupotentiaalistaan, eteenpäin menostaan ja jatkuvasta uudistumisestaan? Haemme nyt innostunutta ja taitavaa ruokapalveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöstöravintola Apajaan.

Työkavereiksi saat rempseän ja iloisen porukan, joiden kanssa luodaan maittavaa lounasruokaa tuotantokeittiön moderneissa työtiloissa. Työtehtävät ovat monipuolisia salaattien ja kokoustarjoilujen valmistamisesta asiakaspalvelutehtäviin. Meillä iloisuus ja hauskuus saa näkyä, joten pilke silmäkulmassa ja yhteistä onnistumista edistävä työilmapiiri on tärkeä osa päivittäistä arkeamme. Työ on päivätyötä arkisin, joten viikonloput ovat vapaita.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta ja tehtävien edellyttämää työkokemusta toimialaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkisyyttä, hyvää organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja joustavuutta. Tehtävässä menestymistä tukee myös kyky itsenäiseen työskentelyyn, joustavuus sekä positiivinen asenne.

Me emme pelkää haasteita, vaan otamme ne vastaan avoimin mielin ja intohimolla. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät, kun annamme tilaa luovuudelle ja rohkeudelle. Tiimimme on täynnä erilaisia persoonia, joilla kaikilla on tärkeä rooli osana menestyksekästä organisaatiotamme. Vastuullisena ja huolellisena työskentelijänä olet lämpimästi tervetullut meidän porukkaan.

Palvelusuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Sotkamon kunnan ateria- ja siivouspalveluissa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia, ja kannustamme työntekijöitämme muutoinkin oman osaamisen kehittämiseen. Tutustu Sotkamon kunnan ateria- ja siivouspalveluihin https://youtu.be/KbExsxdIFGg

Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme ennakoivilla työterveyshuollon palveluilla, tarjoamme tukea liikunta-, hyvinvointi-, ja kulttuuriharrastuksiin.

Vapaa-ajalla sinulla on täällä sellaiset mahdollisuudet, joita Vuokatin matkailijat ihastelevat. Meillä sanotaankin, että olemme #lomalla365 asuessamme lomaympäristössä ympäri vuoden. Siitä ympäristöstä voit nauttia muun muassa työnantajan henkilöstöetuuksien puitteissa.

Jos olet innostunut, taitava ja haluat olla osa menestyksekästä tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 9.6.2023 klo 15 mennessä. Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Sotkamon kunta
Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja Airi Hyvönen, p 0447502241 airi.hyvonen@sotkamo.fi
Keittiöpäällikkö Jaana Heikura-Huotari, p. 044 7502525, jaana.heikura-huotari@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Ateriapalvelut

Sotkamon kunta on savuton työpaikka Sotkamon kunta Markkinatie1 88600 Sotkamo (08) 6155 811 kirjaamo@sotkamo.fi Aukioloajat: Ma-To klo 8.00–16.00 Pe klo 8.00–15.00 Arkipyhien aatot ja juhannus- ja jouluaattoa edeltävät päivät 8.00–15.00


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat