Ruokapalveluvastaava - Kokkolan kaupunki

Ruokapalveluvastaava - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana kokoaikainen ruokapalveluvastaavan työsuhde. Työkohde on Peurankadun päiväkodin keittiö.
Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika voi vaihdella 6.30-15.15 välillä. Työaika 38,75 h/viikko. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työntekijän on koeajan kuluessa esitettävä hyväksytty työterveyshuollon työhöntulotodistus ja huumetesti.

Kelpoisuusedellytyksenä on ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus ja hygieniapassi. Kokemus suurtalousalalta, moniosaaminen ja tietotekniikan perusosaaminen katsotaan eduksi. Valintaperusteina on muodollinen pätevyys, työkokemus ja mahdolliset haastattelut.

Tehtäviin kuuluu aamu- ja välipalan valmistus, lounasruuan esille laitto ja lisäkkeiden valmistus. Yhteistyö muun henkilökunnan ja aluekeittiön kanssa on oleellista. Vastuu omavalvonnasta ja astiahuolto kuuluvat myös tehtäviin.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö ja asiakaspalvelutaitoja.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.

Lähetä hakemuksesi 16.6.2019 klo 15:00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Heidi Sippola 040-8065894 heidi.sippola@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Osoite: Peurankatu 22, 67800 Kokkola

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon.

Tutustu työnantajaan