Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 1.8.2021 alkaen

ruotsin ja englannin kielen tuntiopettajaa (vakanssi nro 49047).

Sijoituskoulu on palvelussuhteen alkaessa Roukon yhtenäiskoulu. Virkasuhteen pää- ja sivutoimisuus määritellään lukuvuosittain.

Arvostamme:
- kokemusta ruotsin ja englannin kielen opettamisesta perusopetuksessa
- digipedagogiikkaa luontevana osana opetusta
- taitoa eriyttää erilaisia oppijoita
- halukkuutta työskennellä tiimeissä
- halua toimia yhteistyössä yhtenäiskoulun käynnistämisprosessissa

Tehtävään valittavalta vaaditaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuus-vaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen ruotsin ja englannin kielen aineenopettajan kelpoisuus.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen on toimitettava 8.3.2021 klo 23.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 342036) tai postitse osoitteella: Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä Ruotsin ja englannin kielen tuntiopettaja, Roukon yhtenäiskoulu).

Tutustu työnantajaan

Roukon yhtenäiskoulun rehtori, Taru Räsänen, puh. 040 335 6333.

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Opetuspalvelut
Osoite: Roukontie 24, 37630 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.