Ruotsin kielen päätoiminen tuntiopettaja - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 113 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 520 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat.

Haemme Harjurinteen kouluun päätoimista ruotsin kielen tuntiopettajaa lukuvuodeksi 2021-22. Tuntiopettajuuteen voi sisältyä opetusta englannin kielessä. Opettaja toimii pääosin luokilla 5-9. Päätoimisuuden edellytyksenä on 16 vuosiviikkotuntia.

Haemme joukkoomme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä ruotsin kielen osaajaa.
Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien lasten ja nuorten parissa.

Loviisan kaupungin opetutoimessa panostamme kielitietoisuuteen ja lahjakkaiden oppilaiden opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 5 ja § 10) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut Harjurinteen koulun rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi) tai apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Harjurinteen koulu
Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat