Ruotsin kielen tuntiopettaja - Keuruun kaupunki

Ruotsin kielen tuntiopettaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin perusopetuksessa on haettavana ruotsin kielen tuntiopettajan tehtävä 1.8.2019 alkaen toistaiseksi. Tehtävän sijoituspaikka on Keuruun yhteiskoulun yläkoulu. Opetustunteja on 21 vvt lukuvuonna 2019-2020.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.
Tehtävään valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7§) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§). Muutoin päätös raukeaa.

Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Jos se ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse jukka.oikarinen@keuruu.fi tai kirjeitse: Keuruun yhteiskoulun yläkoulu, Jukka Oikarinen, Jussi Rainiontie 5 A, 42700 Keuruu. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tulee liittää hakemukseen. Alkuperäiset todistuksen esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 4.8.2019 klo 15.00.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 513 5822 tai s-posti jukka.oikarinen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Perusopetus
Osoite: Keuruu

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Tutustu työnantajaan