Ruotsin määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokasta opettajaa.

Porvoon kaupungin suomenkielisessä koulutuspalveluissa on haettavana ruotsin määräaikainen päätoiminen tuntiopettajuus Pääskytien yläkouluun 1.8.2021-31.7.2022.

Pääskytien koulu sijaitsee Porvoon länsirannalla, peltomaiseman keskellä. Koulurakennus valmistui 1977 ja ensimmäinen laajennusosa 1983. Toinen laajennusosa valmistui 2007, jolloin myös koko koulu saneerattiin. Pääskytien koulussa on oppilaita n. 570. Oppilaat tulevat usealta eri koululta, jotka ovat kylä- tai taajamakouluja. Pääskytien koulu on laadukasta opetusta antava, yksilön erilaisuutta kunnioittava koulu, joka toimii ajanmukaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kelpoisuutena on ruotsin aineenopettajan kelpoisuus ( Asetus 986/1998, muutosasetus 865/2005, 10 §.) Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 3 kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.5.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. rehtori Pasi Piiroinen, puh. 0400 366 504

Lisätietoja

Pääskytien koulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat