Ruuankuljettaja - kiinteistönhoitaja - Kiuruveden kaupunki

Ruuankuljettaja - kiinteistönhoitaja - Kiuruveden kaupunki

Kiuruveden kaupungin tekninen palvelukeskus julistaa haettavaksi

RUUANKULJETTAJA-KIINTEISTÖNHOITAJAN toimen
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen .

Työtehtäviin kuuluu ruokakuljetukset kaupungin pakettiautolla kaupungin keskuskeittiöltä jakelukeittiöihin sekä kiinteistöhuolto- ja korjaustyöt. Työ on vuorotyötä 7 päivää viikossa klo 07.00 - 21.30 välisenä aikana. Työajasta n. 60% on ruokakuljetusta ja n. 40% kiinteistöhuoltoa ja kiinteistöjen korjaustöitä. Kiinteistöhuoltotehtäviin kuuluu mm. uimahallin allasvesien huoltotehtävät, sekä toiminta yhtenä jäsenenä kiinteistöhuoltotiimissä kaupungin eri kiinteistöissä.

Kiuruveden kaupungilla on käytössä sähköinen kiinteistöhuoltokalenteri ja sähköinen kiinteistöpalvelupyyntöohjelma.

Tehtävän valittavalta vaaditaan kiinteistöhoitajan ammattipätevyyttä ja allasvesien käsittelyyn oikeuttava vesityökortti sekä AB ajokortti sekä riittävää perehtyneisyyttä kiinteistöhuoltotehtäviin ja ATK taitoja. Lisäksi arvostetaan joustavaa ja palveluhenkistä asennetta, kykyä siirtyä tehtävästä toiseen lyhyellä ajalla sekä valmiutta tehdä vuorotyötä.

Tehtävään sovelletaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtävän täyttämisessä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 28.5.2019 klo 14.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta, ei liitteitä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kiuruvesi.fi

Kiinteistöpäällikkö Matti Jokitalo, puh. 0400-828 275 tai kiinteistönhoidon esimies Ahti Räihä, puh. 040-5604 802

Kiuruveden kaupunki
Osoite: Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi

Kiuruveden kaupunki / Tekninen palvelukeskus

Tutustu työnantajaan