Ryhmäavustaja - Kangasalan kaupunki

Ryhmäavustaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungissa on haettavana 31.5.2019 klo 15.00 mennessä ryhmäavustajan vakituinen työsuhde.

Ryhmäavustaja valitaan 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Kangasalan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelualueelle siten, että ensimmäinen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Sahalahden päiväkoti.

Ryhmäavustajien sijoituspaikka määräytyy vuosittain lasten tuen tarpeiden mukaan ja se voi muuttua tarpeiden muuttuessa. Ryhmäavustaja osallistuu lapsiryhmän hoito-, kasvatus- ja opetustehtäviin turvaten ja edistäen lasten yksilöllistä kasvua ja hyvinvointia yhdessä lapsiryhmän muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusehto tehtävään on soveltuva alan koulutus esim. kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Sahalahden ja Kuhmalahden päiväkodinjohtaja Hanna Kaskelma puh. 050 598 3260

Kangasalan kaupunki. Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Tutustu työnantajaan