Ryhmäavustaja - Säkylän kunta

Ryhmäavustaja - Säkylän kunta

Haemme Länsi-Säkylän toimintakeskuksen päivätoimintaan ryhmäavustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Länsi-Säkylän toimintakeskus järjestää laadukasta, yksilöllistä ja toimintakykyä ylläpitävää sekä toimintakykyä ja sosiaalisia taitoja edistävää työ- ja päivätoimintaa Säkylän kunnan kehitysvammaisille, vammaisille tai muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Länsi-Säkylän toimintakeskuksen perustavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys, tasapuolisuus, oikeudenmukainen kohtelu, itsemääräämisoikeus ja luottamuksellisuus. Päivätoiminnassa ylläpidetään asiakkaan toimintakykyä, kuntoutetaan asiakasta ja luodaan virikkeellinen ja sosiaalinen ympäristö päivätoiminnan ajaksi.

Ryhmäavustajalta edellytetään aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Arvostamme kehitysvamma-alan työkokemusta, EA-koulutusta sekä voimassa olevaa LOVEa. Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mu-kaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Palkkaus KVTES. Koeaika 4 kk. Työ alkaa elokuussa 2019/sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot ja tiedustelut 25.7 alkaen vammaispalvelupäällikkö Sanna Vähä-Vahe p 044- 7328159 tai sanna.vaha-vahe@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi 31.7.2019 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Perusturvaosasto, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai perusturvaosasto@sakyla.fi.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Yhteydenotot ja tiedustelut 25.7 alkaen vammaispalvelupäällikkö Sanna Vähä-Vahe p 044- 7328159 tai sanna.vaha-vahe@sakyla.fi

Säkylän kunta, Perusturva
Osoite: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.

Tutustu työnantajaan