Ryhmäavustaja - Kirkkonummen kunta

Ryhmäavustaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnassa on haettavana ryhmäavustajan vakinainen toimi 1.12.2019 alkaen.

Ryhmäavustaja työskentelee lapsiryhmässä, jossa on vähintään yksi tukea tarvitseva lapsi. Ryhmäavustaja toimii avustavana henkilönä ryhmän kasvatus- ja hoitotehtävissä, osallistuu ryhmän toiminnan ja oppimisympäristön suunnitteluun ja arviointiin yhdessä tiiminsä kanssa. Lisäksi ryhmäavustaja osallistuu tukea tarvitsevien lasten yhteistyöpalavereihin tiimin kasvatusvastuullisen rinnalla sekä toimii kasvatuskumppanuuden periaatteiden mukaisesti yhtenä tiimin jäsenenä.
Tuen jakamisen ryhmä määrittelee ryhmäavustajan sijoituspaikan lasten tarpeiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustaja, Kasvatus-ja ohjausalan ammattitutkinto tai lähihoitajan tutkinto tai vastaava pätevyys. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Haastattelu tehtävään järjestetään 21.11.2019 klo 12.30.

Hakemukset toimitetaan 19.11.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. (työavain 258846)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman puh. 050 577 4991, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.