Skip to main content
test
Ryhmäavustaja - Riihimäen kaupunki

Haemme Riihimäen varhaiserityiskasvatusyksikköön ryhmäavustajan sijaista työskentelemään Pohjoisen koulun esiopetuksessa.

Ryhmäavustajan sijaisena työskentelet yksikössämme vuoden 2022 elokuusta 2.6.2023 saakka. Kuulut varhaiserityiskasvatuksen yksikön henkilöstöön ja toimit ryhmäkohtaisena resurssina Pohjoisen koulun esiopetuksessa. Yhdessä esiopetuksen muun henkilöstön kanssa mahdollistat kaikkien lasten osallistumisen esiopetusryhmän toimintaan mahdollisimman tasavertaisesti sekä osallistut tukea tarvitsevien lasten hoidon, kasvun, kehityksen ja oppimisen tukemiseen lapsille laadittujen yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti.

Tehtävään ei ole varhaiskasvatuslaissa määriteltyjä kelpoisuusehtoja, mutta arvostamme kokemustasi varhaiserityiskasvatuksen / varhaiskasvatuksen tehtävistä ja toimintatavoista sekä tukea tarvitsevista lapsista. Jos sinulla on tällaista kokemusta ja haasteelliset tehtävät kiinnostavat sinua, olet oikea henkilö ryhmäavustajaksi.

Ryhmäavustajana toimiminen edellyttää sensitiivistä ja positiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työtäsi tukee alueen konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja vertaistukea saat varhaiserityiskasvatusyksikön lastenhoitajilta ja ryhmäavustajilta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja työaika on 38,25 h/vko. Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen sijaisuuden vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 12.8.2022 klo 12. Tehtävä voidaan täyttää heti kun sopiva henkilö löytyy.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiserityiskasvatusyksikön johtaja Anne Pullinen p. 040 330 4326 sp. anne.pullinen@riihimaki.fi

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Varhaiskasvatus, Erityisvarhaiskasvatus

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat