Skip to main content
test
Ryhmäavustaja - Kirkkonummen kunta

Hei kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon omaava, joka olet kiinnostunut erityispedagogisesta työotteesta ja varhaiskasvatuksen kasvun ja oppimisen tuki on lähellä sydäntäsi.

Kirkkonummen kunnalle haetaan vakinaista varhaiskasvatuksen ryhmäavustajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Kantvikin päiväkoti.

Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten parissa työskentelemisestä sekä ymmärrystä monikielisestä/-kulttuurisesta työotteesta.

Olet hyvä tiimityöntekijä. Varhaiskasvatuksen ryhmäavustajana olet tärkeä osa kasvun ja oppimisen tuen kokonaisuutta. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla
- ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- kasvun- ja oppimisentuen tiimin tuen työllesi: varhaiskasvatuksen psykologien, kuraattorien sekä sijoittumisesi mukaisesti mahdollisesti kieli- ja kulttuuriopettajien sekä taidepedagogien osaamisen työsi tueksi
- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- työterveyshuollon palvelut
- edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun.

Kelpoisuusvaatimus: Kasvatus- tai ohjausalan ammattitutkinto.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Haastatteluun valikoituville lähetetään erillinen kutsu.

Hakemukset toimitetaan 17.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 451272).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Eija Renvall, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Suomenkielinen varhaiskasvatus, Kasvun, kehityksen ja oppimsen tuki

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 500 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien piirissä. Kunnassa työskentelee noin 2 400 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.


Osoite: Sokeripolku 5, 02460 Kantvik

Sinulle suositellut työpaikat