Skip to main content
test
Ryhmäavustaja - Lohjan kaupunki

Oletko työstäsi innostunut ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja? Jos vastaat kyllä, nämä työpaikat saattavat olla juuri sinua varten!

Haemme kahta (2) ryhmäavustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ensisijaiset sijoituspaikat ovat Perttilän päiväkoti ja Oravaisten päiväkoti. Työsuhteet alkavat 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan.

Ryhmäavustajan tehtäviisi kuuluvat päiväkodin hoito- ja kasvatustehtävissä avustaminen sekä päiväkodin yleiseen siisteyteen ja vaatehuoltoon liittyviä tehtäviä. Toimit yhteistyössä päiväkodin henkilöstön ja perheiden kanssa.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta varhaiskasvatuksesta, lasten kanssa toimimisesta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöskentelyyn. Oma-aloitteisuus ja positiivinen työote ovat vahvuuksia, joita toivomme hakijoilta. Kerro meille hakemuksessasi, minkälaista osaamista sinulla on.

Kelpoisuusvaatimuksena ryhmäavustajan tehtävään on perhepäivähoitajan ammattitutkinto / perhepäivähoitajan koulutus tai muu soveltuva koulutus sekä kokemusta lastenhoitotyöstä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen tehtävään voidaan huomioida myös ei-kelpoinen hakija.

Haastattelut pidetään viikolla 24.

Palkka 2012,30 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa: (arkisin klo 8:00 - 16:00)
päiväkodinjohtaja Lasse Aumala p. 044 374 0171, lasse.aumala@lohja.fi
päiväkodinjohtaja Jeskanen Sari p. 044 374 0170, sari.jeskanen@lohja.fi

Työyksiköihin voit tutustua:
https://peda.net/lohja/varhaiskasvatus/vs/perttilanpk
https://peda.net/lohja/varhaiskasvatus/vs/pkoravainen

Lohjan kaupunki on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 7.6.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-161-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki
Osoite: Lohja, 08500 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat