Skip to main content
test
Ryhmäavustaja, Metsärinteen kielikylpyesiopetus - Sipoon kunta

Oletko kiinnostunut kielikylpyopetuksesta? Olet etsimämme henkilö.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut etsii nyt RYHMÄAVUSTAJAA ajalle 17.10.2022 - 31.7.2023. Tehtävä sijoittuu Metsärinteen kielikylpyesiopetukseen.

Varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja kuuluu sen päiväkodin/esiopetusyksikön työyhteisöön, jossa hän kulloinkin toimii. Tämän lisäksi kaikki avustajat ovat osa varhaiserityiskasvatuksen VEK-tiimiä muiden avustajien sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa. Avustajien sijoittuminen kunnassa vaihtelee vuosittain ryhmien sekä lasten tarpeiden mukaan.

Etsimme avustajaa, joka on positiivinen, lapsirakas ja jolle lapsen hyvinvointi on tärkeää. Odotamme, että pidät lasten kanssa leikkimisestä. Arvostamme taitoa ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Ryhmäavustajana työskentelet esiopetusryhmän jäsenenä ja avustat ryhmää kasvatus- ja hoitotehtävissä. Osallistut ryhmän toimintaan ja olet mukana kehittämässä oppiympäristöjä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva alan tutkinto. Hakijalta edellytetään ruotsin kielen hyvät taidot. Suomen kielitaito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2035,84 e/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 13.10.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/metsarinteen-kielikylpyesiopetus/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
päiväkodin johtaja Maria Blomberg von der Geest 040 194 0138 tai maria.blombergvondergeest(at)sipoo.fi
suomeksi: konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja Hannele Vuorio 050 375 3498 tai hannele.vuorio(at)sipoo.fi
på svenska: konsulterande speciallärare inom småbarnspedagogik Marina Ylöstalo 040 191 4452 eller marina.ylostalo(at)sibbo.fi

Lisätietoja

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Söderkullan Koulutie 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat