Ryhmäpäällikkö - Istekki Oy

Ryhmäpäällikkö - Istekki Oy

Tunnetko suurta kiinnostusta pilvipalveluihin, datakeskuksiin ja niissä käytettäviin IT-tekniikoihin, mutta olet kuitenkin parhaimmillasi johtaessasi asiantuntijoita kyseisten teemojen ympärillä? Jos vastasit kyllä, voi olla etsimämme henkilö.

Istekki Oy:n käyttöpalvelut-osaston Datakeskuspalvelut-ryhmälle tarvitaan Kuopioon esimiestyöhön intohimoisesti suhtautuva RYHMÄPÄÄLLIKKÖ. Ryhmäpäällikön vastuulla tulee olemaan toistaiseksi myös yhtiön Jyväskylän toimipisteen henkilöstö ja sen menestyksellinen johtaminen. Tehtävässä vastaat palvein-, tallennus- ja varmistuspalvelujen tuottamisesta hyödyntäen pilvipalveluja ja uusimpia hyväksi havaittuja teknologioita. Tukenasi toimii isoa joukko asiantuntijoita ja kollega Tampereella.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kykyjä aktiiviseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä rohkeutta itsesi ja muiden johtamiseen. Tehtävässä suoriutumisesta annettujen tavoitteiden mukaisesti raportoit osaston johtajalle.

Yhtiönä arvostamme asiakaslähtöistä ja avointa asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota kohdata uusia haasteita ennakkoluulottomasti. Lisäksi edellytämme hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Hakijalta toivomme
- Asiakaslähtöistä toimintatapaa
- Intohimoa ja kykyä kehittää omaa ja ryhmän toimintaa
- Erinomaisia ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Vastuullista otetta työskentelyyn yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
- Soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta tai vastaavan tasoista osaamista

Arvostamme myös
- ITIL- osaamista ja soveltamista
- Palvelun laadunhallinnan tuntemusta
- Sopimushallinnan osaamista
- Mittaamisen ja raportoinnin kehittämisen valmiuksia
- Aikaisempaa esimies- ja johtamiskokemusta

Jos esimiestyö ja ihmisten johtaminen saavat sinut innostumaan, niin tutustu mahdollisuuteen tarkemmin ja jätä hakemuksesi viipymättä. Palkkaamme tehtävään sopivan henkilön heti hänen löydyttyä.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Käyttöpalvelut-osaston johtaja Reijo Kontkanen, p. 040 8080 801, reijo.kontkanen@istekki.fi

Istekki Oy
Osoite: Viestikatu 3, 70600 Kuopio

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti.
Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 112 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Tutustu työnantajaan