Ryhmäpäällikkö - Istekki Oy

Ryhmäpäällikkö - Istekki Oy

Tiedätkö että ihmisiä taitavasti johtamalla saa aikaiseksi isojakin asioita varsin helposti? Haluatko muuttaa tuon tiedon todeksi?

Istekki Oy:n Käyttöpalvelut-osaston Päätelaitepalvelut-ryhmälle Kuopioon haetaan esimiestyöhön intohimoisesti suhtautuvaa RYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ. Ryhmäpäällikön johdettavana tulee olemaan Kuopion lisäksi myös muiden Istekin toimipisteiden kyseisiin tehtäviin liittyvää henkilöstöä. Tehtävässä vastaat Istekin toimittamien laitteiden esiasennuspalveluista ja laitetuesta sisältäen muun muassa työasemat, tabletit, monipalvelupäätteet, Chrome-bookit, Thinclient-työasemat ja matkapuhelimet. Tehtävän hoidossa korostuu asiakastyön lisäksi toimittajahallinta, joten olethan sosiaalisesti lahjakas ja samalla kykenevä pitämään kiinni päätöksistäsi.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kykyjä aktiiviseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä rohkeutta itsesi ja muiden johtamiseen. Tehtävässä suoriutumisesta annettujen tavoitteiden mukaisesti raportoit osaston johtajalle.

Yhtiönä arvostamme asiakaslähtöistä ja avointa asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota kohdata uusia haasteita ennakkoluulottomasti. Lisäksi edellytämme hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Hakijalta toivomme
- Asiakaslähtöistä toimintatapaa
- Intohimoa ja kykyä kehittää omaa ja ryhmän toimintaa
- Erinomaisia ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Vastuullista otetta työskentelyyn yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
- Soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta tai vastaavan tasoista osaamista

Arvostamme myös
- ITIL- osaamista ja soveltamista
- Palvelun laadunhallinnan tuntemusta
- Sopimushallinnan osaamista
- Mittaamisen ja raportoinnin kehittämisen valmiuksia
- Aikaisempaa esimies- ja johtamiskokemusta

Jos esimiestyö ja ihmisten johtaminen saavat sinut innostumaan, niin tartu mahdollisuuteen. Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana joten haethan viipymättä.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys.

Käyttöpalvelut-osaston johtaja Reijo Kontkanen, p. 040 8080 801, reijo.kontkanen@istekki.fi

Istekki Oy
Osoite: Biokatu 10, 33520 Tampere

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti.
Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 112 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Tutustu työnantajaan