test
Ryhmävalmentaja nuorisopalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut hakee

RYHMÄVALMENTAJAA

31.12.2022 saakka kestävään sijaisuuteen.

Ryhmävalmentaja työskentelee toisen asteen Vivo-valmennuksessa, jota toteutetaan yhteistyössä koulutuskuntayhtymä Gradian kanssa.

Ryhmävalmentajan tehtävänä on suunnitella, valmentaa ja ohjata valmennusryhmissä työskentelevien nuorten työskentelyä toiminnallisesti ja henkilökohtaistetusti yhteistyössä työparin, tiimin, muun henkilöstön ja verkoston kanssa. Ryhmävalmentajan tehtävä painottuu erityisesti ryhmänohjaukseen, mutta sisältää myös yksilöohjausta.

Valmennusryhmissä on kerrallaan noin 20 nuorta, ja uusi valmennusjakso alkaa noin kahdeksan viikon välein. Valmennettavien nuorten elämäntilanteet ovat haastavia, ja valittavan henkilön tulee ryhmäprosessien ohjaamisen lisäksi pystyä tarvittaessa siirtymään joustavasti myös yksilöohjaukseen. Työn vaativuuden vuoksi valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät keinot ja taidot työstä aiheutuvan kuormituksen käsittelemiseen ja purkamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävään valittavalta edellytetään vankkaa aikaisempaa kokemusta nuorten ryhmä- ja yksilöohjauksesta, kykyä kohdata aidosti ja kokonaisvaltaisesti haastavassa tilanteessa olevia nuoria sekä taitoa tukea ja auttaa heitä monipuolisesti yhteistyössä nuoren oman ja yhteiskunnan palveluverkoston kanssa. Päihde- ja mielenterveystyön kokemus katsotaan eduksi.

Odotamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä verkosto-osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti toiminnallisen ohjauksen, työpajatyöskentelyn ja luovien menetelmien hallintaa. Arvostamme lisäksi erityistaitoja (kädentaidot, liikunnan ohjaus tms.) sekä kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme haasteellisen mutta kiinnostavan työn osana innostunutta ja ammattitaitoista työporukkaa, jossa arki on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Saat työhösi asiantuntevan tuen esihenkilöiltä ja yhteistyökumppaneilta. Ryhmävalmentajan toimipiste on Gradialla, osoitteessa Sepänkatu 3.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävässä aloitus 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut toteutetaan viikolla 4.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Marja-Sisko Kataikko marja-sisko.kataikko@jyvaskyla.fi
tai puhelimitse p. 050 5730 607

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat