Skip to main content
test
S2 -opettaja - Vieremän kunta

Oletko sinä opettaja, jolla on kiinnostusta suomi toisena kielenä -opetuksesta esi- ja/tai perusopetuksessa ja monikielisten lasten kanssa toimimisesta: haemme S2-opettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 8.8.2022 - 3.6.2023.

S2-opettajana toimit kieli- ja kulttuuritietoisen esi- ja perusopetuksen asiantuntijana. Työskentelet oppilasryhmissä, ohjaat henkilöstöä kieleen ja kulttuuriin liittyvissä asioissa, teet tiivistä yhteistyötä kotien, henkilöstön ja erityisopettajien kanssa monikielisten lasten asioissa. Tehtävässä painottuu kielen oppimisen tukeminen, lasten osallisuuden varmistaminen ja ryhmään liittymisen taitojen tukeminen inkluusion periaatteiden mukaisesti. Työskentelytapoina mm. mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palkkaus on OVTES:n mukainen. Hankeavustuksella rahoitettavassa tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme muut hakijat.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 26.7.2022 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Vieremän kunta/Sivistyslautakunta, Petterintie 12, 74200 Vieremä.

Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajaa ei ole.

Lisätietoja

Vieremän kunta, Sivistyspalvelut, Perusopetus

Vieremä on viihtyisä ja vireä noin 3500 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Kuopion ja Oulun välillä. Maailman pohjoisin savolaiskunta tunnetaan huippuyrityksistä, elinvoimaisesta maataloudesta ja positiivisestä tekemisen meiningistä.

Alueen luonto Talaskankaan luonnonsuojelualueineen ja Hällämönharjun harjumuodostelemineen tarjoaa upeat puitteet laadukkaalle ja vahvasti yhteisölliselle elolle ja ololle. Vieremällä pääsee toteuttamaan paitsi omia myös kuntalaisten yhteisiä ideoita ja unelmia.


Osoite: Petterintie 12, 74200 Vieremä

Sinulle suositellut työpaikat