Skip to main content
test
S2- opettaja - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Haemme jatkuvasti lisää suomi toisena kielenä opettajia aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen Poriin Tiedepuiston kampukselle. Koulutusten ajankohdat sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat oletetusti 1.8.2023, mutta tarkemmat aloitusajat sovitaan tehtäviin valittujen kanssa. Tarve on vähintään syksylle 2023, mutta koto-koulutukset jatkuvat myös vuonna 2024, joten tarve voi jatkua.

Suomi toisena kielenä opettaja toimii aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksessa. Työskentely tapahtuu Porin Tiedepuiston kampuksella.

Opetusta on päivittäin klo 9 - 14, viikoittainen työaika on 37,5h.

Tehtävään valittavalla tulee olla:
- ylempi korkeakoulutututkinto
- suomen kielen opintoja vähintään 60 opintopisteen verran (perus- ja aineopinnot)
- opettajan pedagoginen pätevyys

Hakija ei voi tulla valituksi ilman näitä kelpoisuusehtoja, sillä ne ovat koulutuksen rahoittajan edellyttämät kelpoisuusehdot. Olemme yhteydessä kelpoisuusehdot täyttäviin hakijoihin mahdollisimman pian hakemuksen saapumisen jälkeen. Rekrytointiprosessi etenee joustavasti ja yksilöllisesti.

Olemme monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka haluaa katsoa ja suunnata tulevaisuuteen. Aktiivisena verkostoitujana ja alueemme kilpailukyvyn kehittäjänä rakennamme oppijoidemme osaamispolkuja yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Olemme mukana toteuttamassa tavoitteita ja unelmia ammatillisen koulutuksen kautta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit oppimisympäristöt. Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit, laajat työterveyspalvelut ja mahdolliseen etätyöhön lisäturvana vakuutuksen tapaturmien varalle.

Haluamme ottaa myös sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön. Siksi valittavalta henkilöltä vaadimme todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain 759/2004 mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua työterveyshuollossa, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä itse

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme AVAINOTES (liite10) työehtosopimusta.
Tehtävässä on koeaika, jonka pituus on 6 kk tai enintään puolet määräaikaisen työsuhteen pituudesta.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Eeva Wallin, puh. 044 455 7651, eeva.wallin@winnova.fi
Parhaiten tavoittaa 21.6.2023 asti ja 31.7.2023 alkaen.

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Palvelualat, Liiketoiminta, Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.

WinNovalla on toimipisteitä Raumalla, Laitilassa, Porissa ja Ulvilassa. Organisaatio työllistää yli 600 työntekijää Satakunnan alueella. WinNovan arvot, yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja pavelu muodostavat winnovalaisen kulttuurin perustan ja menestyksen kulmakivet.


Osoite: Tiedepuisto 3, 28600 Pori

Sinulle suositellut työpaikat