Skip to main content
test

Omnia hakee suomi toisena kielenä opettajaa ajalle 1.3.2023 - 12.5.2023.

Tehtäviin kuuluu S2 -opetus opetus aikuisten perusopetuksen alku- ja päättövaiheessa, opetuksen suunnittelu ja arviointi sekä tarvittaessa tukiopetuksen antaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu yhteiseen kehittämiseen osallistuminen.

Aikuisten perusopetuksen opiskelijat ovat 17-vuotta täyttäneitä maahanmuuttajataustaisia henkilöitä, joilta puuttuu peruskoulun päättötodistus. Koulutus toimii yhtenä osana aikuisten maahanmuuttajien kotoutumisjärjestelmää. Koulutus on kurssimuotoista ja yhden kurssin opetus sisältää 28 oppituntia. Yhdessä kurssissa opetusta on 4 oppituntia viikossa.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä sekä vähintään suomen kielen tai suomi toisena kielenä -aineopintoja. Lisäksi edellytetään joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä
sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Eduksi luetaan maahanmuuttajien S2 -opetuskokemus.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Katriina Kaalikoski, maanantaisin klo 14-16 tai perjantaisin klo 11-13 p. 040 126 4887

Lisätietoja

Osaaminen ja osallisuus palvelualue

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Itätuulenpiha 1, 02100 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat