Saattohoitokoordinaattori (kesätyö) - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme vuosilomasijaista kotisaattohoitotoimintaan.

Etsimme sijaiseksi siis sinua, jolle kuolevan potilaan kohtaaminen ja laadukas hoito, on sydämen asia. Sairaanhoitajalta vaaditaan empatiakykyä ja arvostavaa suhtautumista elämänsä viimeisiä päiviä eläviä potilaita ja heidän läheisiään kohtaan, mutta myös halua sitoutua aktiivisen oirehoidon toteuttamiseen. Turun kaupungin Kotisaattohoidon palveluissa työskentelee kuusi saattohoitokoordinaattoria (sh). Hoitosuhde luodaan saattohoitokoordinaattoreihin, kun potilaalla on parantumaton sairaustilanne ja palliatiivisen hoidon tarve kasvaa.

Toimimme sekä arkisin että viikonloppuisin klo 7.30-21 välisenä aikana.

Toimintamme tavoitteena on turvallisuuden tunnetta lisäävän hoitosuhteen luominen potilaaseen ja hänen läheisiinsä ja potilaan hoidon tukeminen kotona niin kauan kuin potilas kotona haluaa olla, myös kuolemaan saakka. Tarkoituksena on mahdollistaa aktiivisen oirehoidon toteutuminen kotioloissa ja turvata potilaan saumaton hoitoon pääsy ympärivuorokautisesti. Tavoitteenamme on myös potilaan ja hänen läheistensä kokonaisvaltainen tukeminen ja läheisen jaksamisen lisääminen.

Potilaisiin ja omaisiin pidetään säännöllisesti yhteyttä puhelimitse ja käynnein. Lisäksi Kotisaattohoitotiimi kantaa päävastuun palliatiivisten potilaiden mahdollisista ab-hoidoista, veritiputuksista, kipupumpuista jne.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan

Lisäksi edellytämme LOVen suorittamista, jos sitä ei ole suoritettu, B-luokan ajokorttia ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Satu Laine, puh. 040 150 3179
s-posti. satu.laine@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Kotisaattohoidon palvelut
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.