Skip to main content
test
Sähkö- ja automaatioalan opettaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme sähkö- ja automaatioalan päätoimista tuntiopettajaa virkavapaan sijaiseksi 8.8.2022 - 31.7.2023 väliseksi ajaksi ammattikampuksen sähkö- ja automaatioalan oppimisympäristöön.

Tehtävään kuuluu sähkö- ja automaatioalan opiskelijoiden ohjaus ja opetus, osaamisen arviointi ja työelämän kanssa tehtävä yhteistyö.
Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa,vahvaa alan työkokemusta, opettajan kelpoisuutta, koulutusjärjestelmän tuntemusta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Eduksi katsotaan S1 -pätevyys ja vankka alan asennuskokemus. Lisäksi arvostamme työelämä- ja verkostoyhteyksiä, tvt-taitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, huomidaan myös muut hakijat.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinnissa noudatamme 5 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Tom Bjon, puhelin 044 725 0102 tai rehtori Sirkku Purontaus, puhelin 044 725 0101 tai etunimi.sukunimi@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Kpedussa tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä.


Osoite: Talonpojankatu 8 B, 67100 Kokkola
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat