Sähkö- ja automaatioalan päätoiminen tuntiopettaja - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään sähkö- ja automaatioalan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Opetettavana alana on sähköasentajan osaamisalan ammatilliset sisällöt sekä opiskelijoiden henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Edellytämme soveltuvaa alan koulutusta (esim. sähkö-insinööri AMK, sähköalan erikoisammattitutkinto), laaja-alaista ja erikoistunutta sähköalan käytännön työkokemusta ja työmaakokemusta (vähintään 5 vuotta). Tehtävä edellyttää kokemusta kiinteistöjen sähköasennuksista ja kiinteistöautomaation perusteista. Lisäksi arvostamme S2-pätevyyttä, yritysyhteistyökokemusta sekä kykyä työskennellä ohjaustehtävissä Luksian talotyömailla.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen (986/98) mukaisesti. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES/OVTES:n mukaisesti.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (alle 3 kuukautta vanha). Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävä on sijoitettu Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään. Toimipiste virkasuhteen alussa on Ojakkalantien toimipiste Vihdin Nummelassa.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Katja Mattila-Laine p. 044 369 7248 tai katja.mattila-laine@luksia.fi.

Odotamme hakemuksia viimeistään 25.1.2021.

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Katja Mattila-Laine p. 044 369 7248 tai katja.mattila-laine@luksia.fi.

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
Osoite: Ojakkalantie 2, 03100 Nummela

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja edistää osaamista. Koulutuskuntayhtymässä työskentelee noin 350 eri alojen ammattilaista ja opiskelijoita on vuosittain noin 3500.

Toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa sekä Espoossa ja Kirkkonummella.