test
Sähkö- ja automaatioalan tuntiopettaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Tuntiopettaja, sähkö- ja automaatioalan perustutkinto

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus,
Mänttä-Vilppula

Mäntän seudun koulutuskeskus (MSKK) on yksi SASKY koulutuskuntayhtymän yksiköistä. MSKK on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka työllistää yhteensä noin 80 henkilöä. Opiskelijoita on yli 600.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen sähkö- ja automaatioalan perustutkintoon tuntiopettajaa 1.2.2022 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään kuuluu sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon osien opetus. Tehtävään valittavalta edellytämme vahvaa opetettavien tutkinnon osien hallintaa, aikaisempaa opettajakokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä vastata itsenäisesti opetuksen toteuttamisesta.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee tehdä 26.1.2022 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki@sasky.fi

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/mantan-seudun-koulutuskeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, saara-leena.kytomaki@sasky.fi

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Mäntän seudun koulutuskeskus, Mäntän seudun koulutuskeskus

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.


Osoite: Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä

Sinulle suositellut työpaikat