Sähkö- ja automaatiotekniikan lehtori - Kajaanin kaupunki

Toistaiseksi voimassa oleva sähkö- ja automaatiotekniikan lehtorin virka, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa, Kainuun ammattiopistossa.

Tehtäväkuvaus:
Tehtävän kesto toistaiseksi 27.7.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme sähkö- ja automaatiotekniikan opettajan tehtävään ahkeraa tiimipelaajaa. Olet asenteelli-sesti eteenpäin menevä ja itsesi kehittäminen on ominaisuus, josta sinut tunnetaan. Teet mielelläsi yhteistyötä myös alan yritysten ja oppilaitosten kanssa. Kiinnostaisiko sinua opettajan työ?

Opettajan keskeiset työtehtävät ovat mm. seuraavat:
- teorian opettaminen ja käytännön harjoitustöiden sekä harjoitustehtävien opetuksen ja ohjauksen toteuttaminen nykyaikaisin keinoin.
- opetettavat ja ohjattavat tutkinnonosat esimerkiksi sähkö- ja automaatioasennukset sekä kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Edellytämme alalle soveltuvaa tutkintoa, pedagogista pätevyyttä ja kolmen vuoden työkokemusta sähkö- ja au-tomaatioalalta. Hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Arvostamme:
Laaja-alaista sähkö- automaatiotekniikan tuntemusta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi.
Tehtävän hoitamisessa on etua voimassaolevasta S2 sähköpätevyydestä.

Muut tiedot:
Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, huumausainetesti sekä lääkärintodistus terveydentilasta.
Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Kuoreen merkintä "Sähkö- ja automaatiotekniikan lehtori". Hakuaika päättyy 29.5.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, 044-715 9280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto
Osoite: Opintie 3, Oppi 4, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.