Sähköalan ammatillinen ohjaaja - Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Novida - ammattiopisto ja lukio

Etsimme osaavaan joukkoomme 5.8.2021 - 30.6.2022 väliseksi ajaksi sähköalan ammatillista ohjaajaa.

Ammatillinen ohjaaja työskentelee opettajan työparina ja hänen tehtävänään on ohjata ja tukea opiskelijoita heidän opiskeluissaan päivän aikana. Lisäksi ammatillisella ohjaajalla voi olla oppimisympäristöjen ylläpitoon liittyviä töitä.

Hakijalta edellytetään sähköalan ammatillista peruskoulutusta (sähköasentaja, automaatioasentaja) ja käytännön työkokemusta alan työtehtävistä. Hakijan eduksi luetaan työkokemus nuorten tai aikuisten ammatillisesta ohjaamisesta.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää, että tehtäviin otettavien henkilöiden on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 505/2002 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Laki kunnallisesta viranhaltijasta (304/2003) edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 7§:n terveydentilaa koskeva selvitys.

Lisätietoja

http://www.novida.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Suvi Laurikkala puh. 050 3761046 tai sähköposti suvi.laurikkala@novida.fi

Lisätietoja

Novida - ammattiopisto ja lukio, Uudenkaupungin toimipaikka

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä omistaa Novida - ammattiopisto ja lukion sekä Novidan oppisopimustoimiston. Opiskelijoita on keskimäärin 2100 ja henkilökuntaa 250.

Koulutuskuntayhtymän toimipaikat tekevät tiivistä ja monipuolista yhteistyötä alueidensa elinkeinoelämän kanssa.


Osoite: Viikaistenkatu 1, 23500 Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat