Etsimme joukkoomme sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon, sähköasentajan, päätoimista tuntiopettajaa.

Opettajan tehtäviin kuuluvat opiskelijoiden osaamisen kehittämisen ohjaaminen, sekä heidän osaamisensa varmistaminen työelämän tavoitteiden mukaisesti. Opettaja vastaa omalla osaamisellaan sähköosaston päivittäisestä toiminnasta. Etsimämme henkilö on kehittämishaluinen ja -kykyinen, ja hän pystyy tukemaan työnantajan laatimaa työelämästrategiaa. Etsimämme henkilö tulee hyvin toimeen nuorten ihmisten kanssa ja osaa toimia toisinaan haastavissakin työtehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto (sähköalan insinöörin amk- koulutus), vahva sähköalan osaaminen sekä opettajan pedagoginen koulutus.
Eduksi katsotaan alan käytännön työtehtävien tuntemus, yli 3:n vuoden työkokemus, sekä tietotekniikan osaaminen ja hyödyntäminen.

Katsomme eduksi kokemuksen opetustehtävistä sekä toimimisen aktiivisesti työelämässä. Automaation ja älytekniikan osaaminen sekä yrittäjyyden tunteminen auttaa tehtävässä menestymistä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.
Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.esedu.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Pekka Orava p. 040 305 6676 Sähköpostiosoitteella: etunimi.sukunimi@esedu.fi

Etelä-Savon Koulutus Oy
Osoite: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on noin 340. Esedu on savuton oppilaitos.