Skip to main content
test
Sähköasentaja - Tornion kaupunki

Kiinteistönhoidon vastuulla on kaupungin omistamat toimitilat yhteensä noin 118 000 krs-m2. LVI-teknikon alaisuudessa tehtävistä vastaa seitsemän kiinteistönhoitajaa, sähköasentaja ja neljä eri alojen erikoisammattimiestä.

Kiinteistönhoidossa täytettävänä sähköasentajan koulutuksen ja sähköpätevyysluokan 2 mukaiset oikeudet omaavan erikoisammattimiehen toimi. Erikoisammattimiehen tehtävänä on sähkölaitteistojen asennustyöt sekä sähkölaitteiden ja -laitteistojen korjaus ja huoltotyöt. Lisäksi hänen tehtävänään on valvoa sähköasentajan asennuksia. Tehtävän hoito edellyttää päätöksenteko- ja organisointikykyä sekä omaa autoa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Toimien koeaika on kuusi kuukautta.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryn sivuilla 15.8.2022 klo 15:00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa LVI-teknikko Tero Korva puh. 0400 696 757 tai sähköpostitse tero.korva@tornio.fi.

Lisätietoja

Tekniset palvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat