Sähköasentaja, sähkönjakelutiimi - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue hakee palvelukseensa sähköalan ammattilaista sähköasentajan toimeen.

Tehtävän toimenkuvaan kuuluu muuntajat 10/20 kV ja keskijännitekojeistot 10/20 kV, pää- ja nousukeskukset sekä UPS- ja varavoimajärjestelmät. Lisäksi kuuluu näiden laitteistojen käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Vahva tuntemus isoista kiinteistöjen sähköjakelujärjestelmistä katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan yhteistyökykyä toimia yhdessä oman alan aliurakoitsijoiden ja huoltoliikkeiden kanssa. Toimi on piirinlaajuinen ja ensisijainen toimipiste on Tyksin Kantasairaala Turussa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat huoltoinsinööri Osmo Rautarinta, p. 050 411 8330 ja sähkötekniikan päällikkö Miika Taimela, p. 050 438 6148.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka