Skip to main content
test
Sähköasentaja, Sähkötekniikka, Tukipalvelut - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme sähköasentajaa monipuolisiin työtehtäviin!

Sähköhuolto on kahdentoista hengen vastuuyksikkö, joka turvaa toiminnallaan sairaalan sähköenergian keskeytymättömän jakelun, sähköturvallisuuden, puhe-, hälytys- ja viestiliikenteen sekä edistää nykyaikaisen sähkö-, ICT- ja viestitekniikan käyttöönottoa sairaalassa.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän sekä annamme tarvittaessa täydennyskoulutusta käytössä olevista laitteista ja järjestelmistä.

Kelpoisuutena toimeen vaaditaan soveltuva alan ammatillinen perustutkinto ja käytännön kokemuksella hankittu pätevyys ammattialaan. Hakijalle luetaan eduksi aikaisempi kokemus ja osaaminen sähköhuollon vastuualueen eri järjestelmiin sekä elektroniikan korjaamiseen komponenttitasolla. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n teknisen henkilöstön sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Toimen hakua on jatkettu uudella hakuajalla 21.6.-5.8.2022. Ensimmäinen hakuaika oli auki ajalla 27.4.-11.5.2022. Ensimmäisessä haussa mukana olleet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 21.6.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIRIIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköhuoltopäällikkö Risto Loppi
puh. 050 474 5951
Huoltomestari Jukka Julmala
puh. 06 415 4774
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sähkötekniikka
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat